پنجشنبه، 27 تير 1398

مجازات فحاشی کتبی | استفتاء دو

پرسش :

اگر شخصی بر اثر ناراحتی زیاد، در کتابت به فردی فحش بدهد، مثلاً در نامه بنویسد: فلان تخم حرام ولدالزنا به من ظلم کرده است و قصد آن شخص هم این نبوده که زید بفهمد، آیا چنین فحشی از نظر شرع مقدس باعث قذف و یا تعزیر می‌‏شود یا خیر؟

پاسخ :
در فرض سؤال تنها کتابت، قذف محسوب نیست و حد یا تعزیر ندارد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.