جمعه، 4 مرداد 1398

تعداد کشته هاى روز عاشورا

پرسش :

در مورد جنگ امام حسین (علیه السلام) با دشمنان، نقل شده که حضرت چندین هزار نفر را کشت، در حالى که با محاسبه دقیق این مطلب امکان ندارد نظر حضرتعالى در این مورد چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در سخنرانى هاى مرحوم آقاى مطهرى این مسئله مورد بحث قرار گرفته است و این نوع نسبت ها اغراق آمیز است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1389.