جمعه، 4 مرداد 1398

نعمت هاى بهشتى

پرسش :

آنچه در سرنوشت انسان هاى خوب در قرآن مطرح است بهشت و حور و قصور و خوشگذرانى است در حالى که این مقدار پاسخ گوى نیازهاى معنوى انسان نیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در این سؤال تنها به پاداش هاى جسمانى توجه شده است و به یک رشته پاداش هاى معنوى که در قرآن مطرح است توجه نشده است. با توجه به آن پاداش ها مى توان تا حدى تکامل انسان را دریافت کرد و در مورد نعمت هاى معنوى که در قرآن در مورد بهشتیان آمده است. به کتاب منشور جاوید مراجعه کنید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1394.