جمعه، 4 مرداد 1398

عید نوروز از نظر اسلام

پرسش :

آیا عید نوروز بدعت است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: عید نوروز عید ملى است و هرگز بدعت نیست زیرا به شرع نسبت داده نمى شود بلکه مردم این روز را به عنوان آغاز سال انتخاب کرده و به جشن مى پردازند و آثار مثبتى دارد، زیرا مردم به صله ارحام و دید و بازدید مى پردازند، البته به شرط این که از محرمات پیراسته باشد، ولى اگر عید بودن آن روز را به شرع مقدس نسبت بدهیم کار صحیحى نیست چون روایاتش ضعیف است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1390.