جمعه، 4 مرداد 1398

ولایت بر طفل پس از بازگشت به اسلام

پرسش :

مسلمانى که مرتد شده است، سپس مسلمان شده، آیا ولایت بر بچه هایش را دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اسلام او پذیرفته مى شود هرچند مسقط حدّ نیست و طبعاً دیگر احکام مانند ولایت را خواهد داشت و حتى پس از اسلام اگر نماز از او قضا شود، پس از درگذشت، فرزند باید از جانب او قضا کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1390.