جمعه، 4 مرداد 1398

راه مقابله با وهابیون

پرسش :

همان‌گونه که اطلاع دارید وهابیون با شیعیان رفتار کینه توزانه دارند مانند سبّ و شتم و توهین، آیا مى توان مقابله به مثل کرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: ما باید با خُلق محمّدى (صلّى الله علیه و آله و سلم)، و صبر علوى (علیه السلام) و منطق قرآنى با آنها مقابله کنیم و در این راستا لازم است از عقاید آنان و نقاط ضعف آن آگاه شویم، در این مورد به کتب ذیل مراجعه کنید: 1. آئین وهابیت، 2. وهابیت، مبانى فکرى و کارنامه عملى. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1390.