يکشنبه، 13 مرداد 1398

وظیفه دولت در اشتغال براى همه

پرسش :

وظیفه دولت در قبال مردان سرپرست خانوار که شغل ندارند چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: دولت موظف است که بیت المال را در بهبود زندگى جامعه به صورت عادلانه تقسیم کند که در روایات از آن به توفیر الفىء یاد شده است و زمینه را براى ایجاد اشتغال فراهم سازد، و نیاز فقیران جامعه را برطرف نماید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1394.