چهارشنبه، 23 مرداد 1398

دیه سقط جنین

پرسش :

شخصی به علت عدم تمایل به بچه دار شدن، اقدام به سقط جنین کرده است؛ برای جبران گناه چه کاری باید انجام دهد؟

پاسخ :
سقط جنین حرام است و توبۀ جدی از آن لازم است و کسی که مباشر در سقط بوده است باید دیه پرداخت کند و دیه به وارث جنین با رعایت طبقات ارث پرداخت می‌ شود، ولی وارثی که مباشر در سقط جنین بوده است، از دیه سهمی ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری