پنجشنبه، 24 مرداد 1398

تغییر در مصرف مواد اهدایى

پرسش :

اگر شخص نیکوکار درخواست کند که برایش در روز خاصى، در حسینیه یا مسجد پخت کنند، آیا مى توان در روز دیگرى پخت نمایند؟ آیا جایز است که براى یک پخت، دوبار پول گرفته و پول دوم را هزینه ى پخت دیگرى در حسینیه یا مسجد بنمایند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: باید بر طبق نظر شخص نیکوکار عمل کرد و به نحوى که تعهد شده رفتار شود و نیز براى یک پخت نمى شود دوبار پول گرفت. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.