جمعه، 25 مرداد 1398

اجرت آرایشگر آرایشگاه زنانه

پرسش :

زنى آرایشگاه دارد و مى داند خانمى که آرایش مى شود، با همان وضع آرایش شده در برابر نامحرمان ظاهر مى شود. آیا اجرتى که آرایشگر مى گیرد حلال است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه آرایشگر به این نیت اقدام به آرایش کند که زن مورد نظر در برابر نامحرمان ظاهر گردد، کار او حرام است و اخذ اجرت اشکال دارد، در غیر این صورت مانعى ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.