جمعه، 25 مرداد 1398

بیمه کردن اصل سپرده

پرسش :

بانک ها براى تشویق سپرده گذاران طبق وکالت عامى که از سپرده گذاران دارند براى حفظ اصل سپرده ها، آنها را در نزد شرکت هاى بیمه، بیمه مى کنند، از نظر شرعى چه حکمى دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه وجه بیمه را یا صاحب پول بدهد و یا باید با اجازه او باشد در این صورت اشکال ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.