جمعه، 25 مرداد 1398

تأخیر در پرداخت ثمن

پرسش :

مغازه اى را فروختم و مقدارى از ثمن را دریافت نمودم و خریدار متعهد شد که مابقى را طى دو ماه دیگر پرداخت نماید و اگر پرداخت نکرد حق فسخ داشته باشم و وى مبلغى را به عنوان خسارت و زیان وارده پرداخت نماید آیا فروشنده مى تواند در صورت تأخیر معامله را فسخ و مبلغى که به عنوان خسارت مطالبه نماید؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض یاد شده شما حق فسخ و حق دریافت مبلغ یاد شده را دارید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.