چهارشنبه، 20 شهريور 1398

فضیلت تلاوت سوره کوثر

پرسش :

تلاوت سوره کوثر چه فضیلتی دارد؟

پاسخ :
در فضیلت تلاوت این سوره از پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله روایت شده است که فرمود:
«مَن قَرَأَها سَقاهُ اللّهُ مِن أنهارِ الجَنَّةِ وَاعطِیَ مِنَ الأجرِ بِعَدَدِ کُلّ قُربانٍ قَرَّبَهُ العِبادُ فی یَومِ عِیدٍ وَیُقَرّبُونَ مِن أهلِ الکِتابِ وَالمُشرِکینَ؛ هر کس آن را تلاوت کند، خداوند او را از نهرهای بهشتی سیراب خواهد کرد و به تعداد هر قربانی که بندگان خدا در روز عید (قربان) قربانی می‌کنند و همچنین قربانی‌هایی که اهل کتاب و مشرکان دارند، به تعداد هر یک از آنان به او پاداش می‌دهد».(1)

پی‌نوشت:
1- مجمع‌البیان، ج 10، ص 548

منبع: فضیلت سوره‌های قرآن (برگرفته از تفسیر نمونه)؛ مهدی دربانی، قم: امام علی بن ابی‌طالب (ع)، ۱۳۸۹.