پنجشنبه، 21 شهريور 1398

فضیلت تلاوت سوره بلد

پرسش :

تلاوت سوره بلد چه فضیلتی دارد؟

پاسخ :
در فضیلت تلاوت این سوره از پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله روایت شده است که فرمود:
«مَن قَرَأَها أعطاهُ اللّهُ الأمنَ مِن غَضَبِهِ یَومَ القِیامَةِ؛ کسی که سوره بلد را بخواند، خداوند در روز قیامت او را از خشم خود در امان می‌دارد».(1)

و در حدیثی از امام صادق علیه السلام می‌خوانیم: «کسی که در نماز واجب سوره «لَا أُقْسِمُ بِهذَا الْبَلَدِ» را بخواند، در دنیا از صالحان شناخته خواهد شد و در آخرت از کسانی شناخته می‌شود که در درگاه خداوند مقام و منزلتی دارد و از دوستان پیامبران، شهدا و صالحان خواهد بود».(2)

پی‌نوشت:
1- مجمع‌البیان، ج 10، ص 490
2- ثواب الاعمال به نقل نورالثقلین، ج 5، ص 578

منبع: فضیلت سوره‌های قرآن (برگرفته از تفسیر نمونه)؛ مهدی دربانی، قم: امام علی بن ابی‌طالب (ع)، ۱۳۸۹.