جمعه، 22 شهريور 1398

نماز ورزشکار

پرسش :

آیا نماز و روزه ى ورزشکاران که به سفرهاى خارجى یا داخلى مى روند، حکم نماز و روزه ى مسافر را دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: حکم نماز و روزه آنان مانند دیگران است. هرگاه ده روز در وطن مى مانند و سفر مى کنند، نمازشان قصر است و روزه را باید افطار کنند و اگر به طور مرتب در هر هفته یا در هر ده روز دو روز آن به سفر مى روند و این کار دو ماه ادامه پیدا مى کند، نماز آنها تمام است و روزه را باید بگیرند. البته در سفر اول حکم مسافر را دارند و در سفر دوم احتیاط کنند(نماز را هم تمام و هم شکسته بخوانند) و در سفر سوم نماز تمام است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1389.