جمعه، 22 شهريور 1398

گمان در طهارت

پرسش :

گمان در طهارات چه حکمى دارد، مثلاً بنده گمان مى کنم که نجاستى که در بدنم بود شسته ام بعد نمازم را خوانده ام؟ آیا در این موارد گمان حکم یقین را دارد. یا نه؟

پاسخ :
بسمه تعالى: گمان در طهارت و نجاست معتبر نیست باید طبق یقین سابق که در فرض سؤال نجاست است عمل کند و اگر حالت سابقه را نمى داند محکوم به طهارت است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.