جمعه، 22 شهريور 1398

غسل جنابت در ایام عادت ماهانه

پرسش :

زنى که جنب است و سپس عادت شده است آیا غسل جنابت را مى تواند در ایام عادت انجام داد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مى تواند در حال حیض، غسل جنابت را انجام دهد در این صورت مکروهات خوردن و نوشیدن در حال جنابت مرتفع مى شود و نیز مى تواند پس از پایان عادت، غسل انجام دهد و یک غسل کافى است ولى در صورت نخست باید دو غسل انجام دهد یک غسل براى جنابت، و دیگرى پس از پاک شدن از حیض. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.