جمعه، 22 شهريور 1398

حکم وارد مسجد شدن در حال ناپاکی

پرسش :

آیا کسى که غسل جنابت و یا حیض و یا... در ذمه دارد مى تواند وارد مسجد شود و مستقیما برود به دستشویى و یا قهوه خانه مسجد که در انتهاى مسجد تأسیس شده و پس از مکث دقایقى در آنجا و قضاى حاجت از همان درى که آمده از مسجد بیرون برود آیا این عمل شرعا جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه در مسجد مکث نکند و چیزى از مسجد برندارد و فقط مسجد جنبه معبرى پیدا کند، اشکال ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.