شنبه، 23 شهريور 1398

وقف براى حسینیه با مساحت کم

پرسش :

کسى زمینى را با مساحت کم براى احداث حسینیه وقف نموده، ولى قابل استفاده براى حسینیه نمى باشد آیا مى توان آن را تبدیل به مغازه و وجه اجاره آن را در حسینیه مصرف کرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در صورت امکان باید حسینیه را حفظ کرد و آن را توسعه داد و فروش حسینیه جایز نیست مگر این که از حیز استفاده بیافتد در این صورت باید زیر نظر یک عالم آشنا به احکام وقف حکم آن تعیین شود. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.