شنبه، 23 شهريور 1398

اجیر گرفتن براى نماز پدر توسط پسر بزرگتر

پرسش :

اگر نماز یا روزه پدر بر پسر بزرگتر واجب شود آیا فقط باید خودش بگیرد یا مى تواند اجیر بگیرد؟ در موقع اجیر گرفتن آیا مى تواند از اصل مال میت بردارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مى تواند اجیر بگیرد اگر وصیت نکرده از اصل مال نمى تواند بپردازد. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.