دوشنبه، 25 شهريور 1398

خمس قیمت روز بازار

پرسش :

در رساله هاى عملیه آمده است که خمس اجناس را باید به قیمت روز پرداخت.منظور از قیمت روز یعنى چه؟ آیا منظور قیمتى است که مى شود مانند این جنس را از بازار خرید؟و یا قیمتى که جنس موجود ارزش دارد؟ و یا معنى دیگر؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مقصود قیمتى است که از او در بازار مى خرند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​