يکشنبه، 31 شهريور 1398

معاوضه سود سپرده با تسهیلات

پرسش :

مشترى به بانک وکالت مى دهد با سپرده او کار کند و در ضمن توافق کرده اند که مشترى اگر بخواهد مى تواند کل یا بخشى از سود على الحساب را با دریافت یک تسهیلات مثلاً فروش اقساطى معاوضه کند آیا این معامله صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه سود متعلق به خویش را تا پرداخت آخرین قسط با تسهیلات بانکى معاوضه کند چنین مصالحه اى صحیح است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.