يکشنبه، 31 شهريور 1398

حکم شرعی خرید سکه با چک

پرسش :

اگر شخصى با چک مدت دار مشترى خود سکه بخرد و به صورت نقد بفروشد اشکال دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه نظر او این است که طلب خود را از صاحب چک وصول کند به این طریق که از طرف، سکه مى خرد و قیمت سکه ها را به صاحب چک حواله مى کند در این صورت اشکالى ندارد، به شرط این که اگر صاحب چک حواله را نپرداخت خود این شخص بپردازد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.