دوشنبه، 8 مهر 1398

حکم استفاده از پول هاى اضافه وضوخانه براى ایتام

پرسش :

مبلغى جهت ساخت وضوخانه از مردم جمع آورى شد، اکنون پس از ساخت مقدارى از آن پول ها باقى مانده است، آیا مى توان در مورد ایتام مصرف نمود و یا سرمایه گذارى کرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: باید هر کمکى که از مردم به هر عنوانى گرفته اند در آن مورد مصرف کنند و صرف آن در غیر آن مورد، مایه ضمان است و نیز نمى توان وجوه تبرّعى را سرمایه گذارى کرد، مگر این که صاحبان پول به این کار رضایت بدهند، از آقایان متولیان مسجد خواهشمندیم دفاتر خود را دقیق تنظیم کنند و طبق خواسته هاى مردم عمل کنند بنابر این وجه اضافى را در دیگر نیازهاى عمرانى مسجد مصرف نمایید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.