پنجشنبه، 11 مهر 1398

نماز جماعت در مسجدالحرام

پرسش :

در مسجدالحرام روحانى شیعه اگر در حرکات ظاهرى از امام تبعیت کند و ما هم پشت سر او به او اقتدا کنیم آیا صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: بهتر این است در جماعت آنان شرکت کنید سپس نماز را در صورت امکان به صورت جماعت و در غیر این صورت به صورت فرادى اقامه کنید، شیوه اى که مرقوم فرموده اید اشکال ندارد ولى بهتر آن است که گفته شد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.