پنجشنبه، 11 مهر 1398

قرض و لحاظ تورّم

پرسش :

سال ها پیش قرض گرفتم و اکنون قدرت پرداخت آن را دارم آیا باید تورم را در نظر بگیرم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: چون قرض است رعایت تورم لازم نیست مگر این که از مدت آن بگذرد و طرف مطالبه کند و شما عمداً پرداخت نکنید در این صورت باید تورم لحاظ شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.