پنجشنبه، 11 مهر 1398

وعده به قبول فسخ

پرسش :

منزلى را فروختم بخشى از ثمن را گرفتم، بعداً مشکلى پیش آمد به خریدار مراجعه کردم گفت اگر پول مرا پس بدهید معامله را فسخ مى کنم، ولى پس از چند بار مراجعه جواب مثبتى ندادند آیا با توجه به وعده ایشان معامله فسخ شده است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: از آنجا که فسخ عملى با پرداخت پول انجام نگرفته است معامله لازم است هر چند طرف بر خلاف اخلاق رفتار کرده است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.