چهارشنبه، 24 مهر 1398

نماز طواف در سازه فلزى

پرسش :

سازه فلزى دور کعبه فعلاً سنگ فرش نیست، آیا خواندن نماز طواف در قسمتى که پشت مقام است صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: افرادى که طواف در سازه مذکور براى آنها جایز است اگر بتوانند سجده خود را بر «ما یصحّ السجود علیه» در همان طبقه اول سازه، پشت مقام، بجا آورند مانعى ندارد و الاّ باید نماز را در پایین بخوانند و فاصله زمانى بین طواف در سازه و نماز طواف در سطح مسجد اگر فاصله زیادى نداشته باشد اشکالى ایجاد نمى کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.