پنجشنبه، 25 مهر 1398

ختم سوره انعام

پرسش :

کیفیت ختم سوره انعام را بیان کنید؟

پاسخ :
بسمه تعالى: از پیامبر(صلى الله علیه و آله و سلم) نقل شده است که: روز یک شنبه پس از ظهر دو رکعت نماز خوانده و یازده بار «افوض امرى الى الله» بگوید و سپس شروع به خواندن سوره انعام نماید وقتى به (ذلِک الفَوْزُ المُبین) رسید بار دیگر یازده بار «أفوض أمرى الى الله» بگوید تا آخر... مجلسى (رحمه الله) آن را در بحار الأنوار، ج 87، ص 342 نقل نموده است، آنچه در کتب حدیث وارد شده است همین است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.