پنجشنبه، 25 مهر 1398

وصیت به خمس اموال

پرسش :

پدر وصیت کرده خمس همه اموالش پرداخت شود در حالى که یکى از اموال او مهریه مادرمان است که سندش به نام پدر بوده ولى مالک واقعى آن مادر است که قبل از پدر از دنیا رفته است، آیا آن مال هم باید تخمیس شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر یقین دارید سندِ مهریه به شکل صورى به نام پدر بوده طبعاً خمس به آن تعلق نمى گیرد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.