پنجشنبه، 25 مهر 1398

وصیت به خیرات

پرسش :

مرحوم پدربزرگم از محصول زمین زراعى خود نان و حلوا خیرات مى کردند و وصیت کرد که پدرم این کار را انجام دهد ولى پدر از پول محصولات، غذا براى حسینیه تهیه مى کرد اکنون پدرم نیز فوت کرده است تکلیف من در این مورد چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر پدربزرگ از ثلث خود چیزى به این کار اختصاص داده باید طبق وصیت عمل شود و اگر مجرد وصیت بدون پشتوانه بوده شما در عمل مختارید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.