پنجشنبه، 25 مهر 1398

تغییر کاربرى موقوفه

پرسش :

زمین کشاورزى وقف شده تا از درآمدش دارو براى مستمندان تهیه شود حال این زمین داخل شهر قرار گرفته و فضاى سبز شده است آیا مى توان آن را فروخت و جاى دیگر زمین کشاورزى تهیه کرد یا آن را به شهردارى واگذار کرد و یا فروخت و یا اجاره داد تا به پارک تفریحى تبدیل شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مادامى که در آنجا امکان کشاورزى است نمى توان کاربرى آنجا را عوض کرد و در صورت عدم امکان با حفظ زمین، کاربرى آنجا را مى توانید عوض کنید تا از درآمد آن در موقوفه استفاده شود. در هر حال اگر کشاورزى سودآور است چه بهتر و الاّ با حفظ زمین، کار دیگر انجام دهید که درآمدزا باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.