سه‌شنبه، 21 آبان 1398

حکم پرداخت و دریافت مبلغ اضافه بر مقدار قرض

پرسش :

برادرم مبلغی در بانک دارد و ماهیانه سودی به آن تعلق می گیرد. قسمتی از این پول را من از ایشان قرض الحسنه گرفته‌ام؛ آیا می توانم معادل آن سودی را که بانک می‌داده، به عنوان هدیه و قدر دانی به ایشان بدهم؟

پاسخ :
اگر ضمن قرارداد قرض، شرط پرداخت اضافه یا بنای طرفین بر پرداخت اضافه نباشد، در صورتی که قرض گیرنده با رضایت، مبلغ بیشتری بپردازد، اشکال ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری