سه‌شنبه، 21 آبان 1398

دیه سقط جنین

پرسش :

جنین از نظر فقه، انسان شمرده مى شود و آیا مسبب سقط جنین قصاص دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: جنین انسان بالقوه است به این معنى که تمام خصوصیات انسان در جنین در نخستین روز شکل گرفته ولى به تدریج به حد کمال مى رسد. لکن اگر کسى جنین را ساقط کند قصاص ندارد بلکه دیه دارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.