سه‌شنبه، 21 آبان 1398

درخواست مهریه در طلاق خلع

پرسش :

اگر زوج غیر از منزل مسکونى اموال دیگرى ندارد زوجه که درخواست طلاق خلع نموده است مى تواند مهریه را به طور کامل و نقدى درخواست نماید؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در طلاق خلع زوجه باید مبلغى را به شوهر بدهد نه این که چیزى از او بگیرد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.