سه‌شنبه، 21 آبان 1398

وکالت در طلاق

پرسش :

زوج در ضمن عقد نکاح یا عقد خارج لازم به زوجه وکالت به هر نوع طلاق داده است و ذکر کرده که اگر زوجه طلاق خلع را انتخاب نماید حق دارد از طرف زوج بذل را قبول کند، حال اگر زوجه طلاق خلع را انتخاب کند و شوهر حاضر به قبول بذل نشود آیا لازم است به حاکم مراجعه نموده تا حاکم به عنوان ولى ممتنع قبول بذل کند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر در وکالت قید شده است که اگر زوجه طلاق خلع را انتخاب نمود حق دارد از طرف زوج بذل را قبول کند، دیگر نیازى به حاکم نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.