جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | اجازه همسر در حج: سوال دو

پرسش :

همسرم داراست و وضع مالی خوبی دارد، اما مرا از رفتن به حج باز می‌دارد و راضی نمی‌شود که مقداری از اموال ویژه خودم را نیز برای هزینه کردن سفر حج به فروش برسانم، در حال حاضر کدام یک مقدم است اطاعت همسر یا رفتن به حج؟

پاسخ :
بسمه تعالی: مجرد جلوگیری و ممانعت همسر مانع از وجوب حج نمی‌گردد، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.