دوشنبه، 25 آذر 1398

احکام روزه | روزه مسافر: سوال هفت

پرسش :

اگر شخصى در ماه مبارک رمضان هنگام مراجعت از سفر، پیش از ظهر به حدّ ترخّص وطنش یا جایى که مى خواهد ده روز در آنجا بماند برسد، ولى بعد از ظهر به وطن یا محلّى که مى خواهد بماند برسد، و کارى که روزه را باطل مى کند انجام نداده باشد، آیا روزه آن روز بر او واجب است یا نه؟

پاسخ :
در فرض سؤال، احتیاط واجب جمع بین گرفتن روزه و قضاى آن است.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.