سه‌شنبه، 26 آذر 1398

توجه ویژه به کودک یتیم

پرسش :

آیا کودکی که یکی از والدین خود را از دست داده است، به توجه ویژه ای نیاز دارد؟

پاسخ :
بلی. کودکانی که یکی از والدین خود را از دست داده اند بسیار حساس و مضطرب هستند. آنها می ترسند که مبادا ولی دیگرشان را هم از دست بدهند.

این گونه کودکان نسبت به سلامتی ولی خود بسیار حساس می شوند. زمانی که از ولی خود دور هستند، همیشه نگرانند که مبادا او را از دست بدهند.

لازم است والدی که با کودک زندگی می کند نسبت به سلامتی خود توجه زیادی به خرج دهد تا فرزندش اطمینان پیدا کند که اتفاقی برای او نخواهد افتاد.

منبع: پاسخ به والدین، دکتر سیما فردوسی، تهران: انتشارات صابرین، چاپ سیزدهم، 1394.