سه‌شنبه، 26 آذر 1398

آمادگی کودکان برای مهدکودک

پرسش :

آیا ضرورت دارد که کودکان به مهدکودک یا آمادگی بروند یا خیر؟

پاسخ :
به دلیل جدا شدن کودک از مادر و خانواده، باید با توجه به سن کودک چنین تصمیمی گرفته شود. یعنی باید ببینیم که چه کودکی را با چه سنی می خواهیم به مهد کودک بفرستیم.

بهتر است که کودکان تا دو سالگی و برخی حتی تا سه سالگی در محیط خانواده و در کنار مادر به سر ببرند، چرا که در این صورت امنیت خاطر و پیوندهای عاطفی که برای شکل گیری شخصیت، بسیار مهم است می توانند به خوبی رشد کنند.

اما اگر شرایط مادر به گونه ای است که نمی تواند از فرزندش در کنار خود و در خانه نگهداری کند، می تواند بعد از ۲ سالگی فرزندش را به مهدکودک بفرستد. در اینجا باید به شرایط مهد کودک توجه کرد.

منبع: پاسخ به والدین، دکتر سیما فردوسی، تهران: انتشارات صابرین، چاپ سیزدهم، 1394.