سه‌شنبه، 24 دی 1398

تقسیم آب رودخانه بین کشاورزان و حق استفاده از آن

پرسش :

آب رودخانه اى از قدیم بین کشاورزان تقسیم مى شده است، آیا این تقسیم حقى براى آنها ایجاد مى کند، به طورى که دیگران حق استفاده از آب رودخانه را نداشته باشند؟

پاسخ :
حق براى کشاورزان ایجاد کرده است. ولى به اندازه نیاز و احتیاج. و نسبت به مازاد حقى ندارند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.