چهارشنبه، 25 دی 1398

احکام قضایی | قصاص: سوال نوزده

پرسش :

چنانچه ولىّ دم فقط یک صغیر باشد، آیا قیم او (در قتل عمد) حق درخواست قصاص قاتل را از دادگاه دارد؟ بر فرض اینکه قیم مادر یا عموى ولى دم صغیر باشد.

پاسخ :
ولایت حق قصاص براى قیم صغیر ثابت نشده و مشکل است و فرقى بین قیمومت مادر و غیره نیست.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.