جمعه، 25 بهمن 1398

نگهداری میت در الکل و یا مومیایی کردن

پرسش :

الف) آیا نگهداری میت در الکل جایز است؟ ب) آیا مومیایی کردن جنازه جایز است؟

پاسخ :
الف) بعد از فوت شخص مسلمان، تجهیز جسد و دفن آن واجب است، بنابراین نگهداری آن با این نیت که آن را دفن نکنند، جایز نیست. و همچنین اگر نگهداری جسد موجب هتک شود جایز نیست.
ب) اگر منظور این است که اعضای فساد پذیر میت خارج شده و بعد مومیائی انجام ‌گیرد، جایز نیست؛ و در هر صورت دفن میت مسلمان، واجب است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری