چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | اجتهاد و تقلید: سوال نود

پرسش :

شخصى از مرجع معیّنى، پس از رحلت آیت اللّه العظمى خویى قدّس سرّه تقلید نموده است. در حال حاضر مى‌خواهد دوباره از آیت اللّه العظمى خویى تقلید نماید، آیا این تقلید جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى؛ چنانچه اعلمیت ایشان را احراز کرده، در مسائلى که در زمان حیات از ایشان یاد گرفته باید به تقلید ایشان باقى باشد و رجوع به حى در آن مسائل اثرى ندارد، و در بقیۀ مسائل باید به مجتهد حى رجوع کند، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.