جمعه، 23 اسفند 1398

احکام بانکها | سوال هجده

پرسش :

ستاد اقامۀ نماز شهرستان ... در نظر دارد به منظور گسترش فرهنگ نورانى نماز و معارف دینى هر ساله چهار مرحله مسابقه به عنوان «کلام نور» در سطح استان ... برگزار نماید، لذا خواهشمند است نظرتان را در خصوص برگزارى این مسابقه اعلام فرمایید. لازم به ذکر است که مسابقۀ مذکور دقیقا با اهداف و شیوه مسابقۀ «هماى رحمت» خواهد بود.

پاسخ :
باسمه تعالی؛ چنانچه در پولى که افراد مى‌دهند و برگه‌ها را مى‌گیرند شرط شود که برگزار کنندگان مسابقه، باید قرعه‌کشى کنند و اگر قرعه به اسم شخص در آمد جایزه را به او بدهند عمل مزبور جایز نیست، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.