جمعه، 23 اسفند 1398

احکام مساجد | سوال دو

پرسش :

مسجدى با قدمت بیش از ۵٠ سال اخیرا توسط عدّه‌اى لاابالى به بهانۀ اینکه درب ورودى حسینیه تازه تأسیس مقابل آن واقع شده است تخریب شده و فرش و منبر و لوازم دیگر آن نیز مفقود گردیده، و با توجه به اینکه این حسینیه درب دیگرى نیز براى ورود و خروج دارد خواهشمند است تکلیف مؤمنین در مورد تجدید بنا یا عدم آن را بیان نمایید.

پاسخ :
باسمه تعالی؛ در صورتى که واقع امر چنین باشد که نوشته شده، کسانى که مسجد را خراب کرده‌اند مرتکب معصیت بزرگى شده‌اند و باید خودشان مسجد را تجدید بنا کنند که امید است مورد عفو خداوند متعال با ندامت خودشان قرار گیرند، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.