شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال یکصد و پنجاه و هفت

پرسش :

از نظر اسلام به غیر از آقا امام زمان «عج» کدام پیامبر یا شخصى غایب است؟ و آیا در ظهور حضرت آقا مهدى «عج» نقشى خواهند داشت یا خیر؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ حضرت خضر معروف است، و نفر سوم هم با حضرت دیده شده است، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.