شنبه، 24 اسفند 1398

حکم دریافت شهریه طلبگی در صورت غیبت در کلاس

پرسش :

در بعضى از حوزه‌ها مرسوم است اگر طلبه مثلا یک جلسه در درس غیبت کرد مقدارى از شهریۀ او را کم کنند، آیا این کار اشکال شرعى هم دارد؟ در حالى که ارتزاق طلبه قاعدتا از راه شهریه مى‌باشد؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ شهریه تابع مقرراتى است که شهریه دهنده تعیین مى‌کند، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.