شنبه، 24 اسفند 1398

احکام کفار | سوال ده

پرسش :

کسى که پدر و مادر او مسلمان بوده‌اند، خود از هنگام بلوغ هیچ گرایشى به اسلام نداشته است و انکار هم نمى‌کرده امّا بعضى اعمال را طبق عادت انجام مى‌داده و حال ادّعا مى‌کند که مى‌خواهد تحقیق کند و با عقیدۀ ثابت دین خود را انتخاب کند و هیچ‌گونه سوء نیتى هم ندارد، آیا اگر این فرد دین دیگرى غیر از اسلام را بپذیرد حکم مرتدّ فطرى را دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى؛ بلى، اگر اسلام را انکار کند و خلاف اسلام را اظهار کند مرتدّ فطرى مى‌باشد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.