شنبه، 24 اسفند 1398

احکام مضاربه | سوال دو

پرسش :

در قرارداد مضاربه، کارهایى که طبق معمول براى انجام آن کارگر مى‌گیرند، و شخص خود آن را انجام دهد، آیا مستحق دستمزد نیست؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ چنانچه متعارف در مضاربۀ آن باشد که اگر عامل آن اعمال را بالمباشره انجام داد اجرت مى‌گیرد، عامل در صورتى که قصد تبرع نکند، مى‌تواند براى اعمال مذکور اجرت بگیرد؛ و در صورت شک باید مصالحه نمایند، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.